viernes, 18 de febrero de 2011

Pilota Valenciana

Jornada de Pilota Valenciana

El nostre centre està participant en un programa escolar promogut per la conselleria d'educació i la federació de pilota anomenat "Pilota a Escola". El dijous, 17 de febrer, duem a terme en el centre una jornada de pilota valenciana. Per a això comptem amb la presència de dues pilotaris i entrenadors de pilota: Enrique Castillo Carbonell,entrenador de Pilota Valenciana i jujador de raspall i Vicen Cervera jugador profesional a la modalitat de escala i corda.

La jornada va ser a la vesprada i la veritat és que ens quedem amb ganes de més. En primer lloc vam veure un vídeo sobre la histotria, jugadors, modalitats, materials i espais utilitzats en aquest esport i després vam estar practicant diferents modalitats com el raspall, escala i corda o el frontó.Volem agrair als dos professors que han vingut a ensenyar-nos un esport nou per a nosaltres, per la seva amabilitat i entusiasme. Aquesta jornada ens ha servit d'iniciació a l'esport de pilota i a partir d'ara començarem la unitat didàctica en les classes d'educació física. A continuació us vam mostrar algunes fotos de la jornada:


UD Pilota Valenciana
Hemos comenzado la UD de Pilota Valenciana. En las primeras sesiones trabajeremos lanzamientos y recepciones, golpeos a diferentes móviles, distancias, de precisión o potencia. Aprenderemos a fabricarnos un guante de protección para la mano. Mas tarde iniciaremos una progresión al deporte del "Raspall" y también al "Frontó valencià".
A continuación os mostramos dos vídeos donde aprenderemos a fabricarnos el guante de protección:





No hay comentarios:

Publicar un comentario